top of page

Erkend vloerder en tegelzetter in Herentals en wijde omgeving

Duurzame kwaliteit, jarenlang vakmanschap van vader op zoon, een perfecte afwerking.

vakmanschap

Al uw vloer- en tegelwerken

Een vloer kan uw woning maken of kraken, laat meteen een eerste indruk na en bepaalt de sfeer in huis. Uw vloer wordt ook dag in dag uit intensief belopen en verdient een duurzame oplossing. De juiste muurtegels zijn het uithangbord in uw badkamer en toilet, maar net zo goed in hal, living of eetkamer.

Bvba Verhoeven is erkend vloerder en tegelzetter in Olen, Geel, Herentals en de wijde omgeving. Muren en vloeren betegelen is onze passie en onze specialiteit. We scholen ons bovendien continu bij om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen om u de beste oplossing voor uw situatie te garanderen en te werken met de nieuwste methodes en materialen.

BVBA VERHOEVEN
bvba Verhoeven in Olen

Werkwijze voor uw vloer- en tegelwerken

  1. U contacteert ons bij interesse.
     

  2. We spreken af voor een eerste kennismakingsgesprek, waarbij we een correcte opmeting verzorgen en de stijl van uw wensen in kaart brengen.
     

  3. Vervolgens realiseren we uw vloer- of tegelwerken, met precisie continu overleg en een nauwkeurige opvolging van alle werken.

WERKWIJZE

Op zoek naar een tegelzetter of vloerder in Herentals of verder die aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking? Contacteer meteen bvba Verhoeven uit Olen voor een vrijblijvende offerte.

bottom of page